fbpx

MetaPWR

MetaPWR programma

Het MetaPWR 30 dagen programma is een effectieve methode om jouw lichaam te helpen naar een beter metabolisme en een start om de effecten van ouder worden tegen te gaan.

Het resultaat?
Je gaat je energieker voelen en wordt aangemoedigd om de juiste keuzes te maken. Het voelt makkelijker om de gezonde leefstijl keuzes aan te houden, staat fitter op en hebt meer energie gedurende de dag waardoor je meer gaat bewegen en sporten. Je gewicht neemt af en je spieren voelen sterker. Zelfs je huid gaat stralen en je haar wordt mooier wat jouw omgeving opvalt.

Kortom, je voelt je voelt je niet alleen jonger, je graat er ook jonger uit zien.

Wat ga je doen

Je krijgt een uitgebreide intake en uitleg over het 30 dagen programma. Hier krijg je een e-book en werkboek bij.
Dan start je met het programma en krijg je (afhankelijk van jouwe keuze) 3 of 10 coaching/training sessies. Tijdens het programma volg je de voedingsrichtlijnen, houd je metingen bij en neem je dagelijks de bijbehorende supplementen.
Na het programma krijg je een vervolg advies en uitleg over hoe je het resultaat kunt behouden en verbeteren.

Het 30 dagen programma is jouw start naar een jongere, energiekere en slankere versie van jezelf. Zonder ingewikkelde trainingen of menu’s en zonder het gevoel van afzien of eten als een konijn.

Waarom MetaPWR werkt

De wetenschap stelt dat slechts 24.3% van de Europeanen metabolisch gezond is. Dit betekend dat bij 75,7% in enige vorm afwijkingen zijn in bloedsuikerspiegel, cholesterol, insuline en andere relevant markers. Dan hebben we het nog niet eens over het overgewicht wat in heel europa gemiddeld ruim boven de 50% ligt. Dit veroorzaakt op lange termijn gezondheidsklachten als hart en vaat ziekten, diabetes en sommige vormen van kanker. Het verouderingsproces wordt hier ook door versneld.

Pré klinische studies tonen aan dat het gebruik van MetaPWR producten bij een gezonde leefstijl o.a. de bloedsuikerspiegel stabiliseren en het vetpercentage verlagen terwijl cellen en lichaamssystemen zich “jeugdiger” gaan gedragen. Dit effect is dan ook goed te merken door deelnemers aan het programma. Ze geven aan zich energieker te voelen, meer gemotiveerd om te sporten en gezonder te eten, ervaren minder gewrichtsklachten, slapen beter en hebben een beter humeur.

Toch liever meer informatie?
Vraag hier de MetaPWR brochure aan

Vraag dan hier een MetaPWR brochure aan en lees waarom duizenden mensen jouw al voor gegaan zijn in hun weg naar een jongere, energiekere en slankere versie van zichzelf.

Winkelwagen