fbpx

Natuurlijke huidverzorging: verbeter je huid van binnenuit

Een stralende huid is iets waar de meeste vrouwen naar verlangen. Hoewel we vaak denken dat we dit kunnen bereiken door het aanbrengen van crèmes en serums, is het eigenlijk wat we binnenkrijgen wat het meeste verschil maakt. Voordat we ons verdiepen in de oliën en andere hulpmiddelen om onze huid van buitenaf te ondersteunen, moeten we ons richten op wat er van binnenuit gebeurt.

De beste manier om je huid te ondersteunen is door goede hydratatie en supplementen. Het oude gezegde “je bent wat je eet” is hier absoluut van toepassing. Als het gaat om celvernieuwing, is het belangrijk wat je eet en drinkt. Volg deze drie eenvoudige stappen om je huid van binnenuit te ondersteunen en te laten stralen.

Stap 1: Goede hydratatie
Water is de sleutel tot een gezonde huid. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt, ongeveer 0,03 liter per kg lichaamsgewicht (bijvoorbeeld 2,1 liter water voor iemand van 70 kg). Op dagen dat je veel cafeïnehoudende dranken drinkt, aan het sporten bent, of tijdens warme dagen, moet je meer water drinken. Goede hydratatie zorgt ervoor dat je goed zweet, gifstoffen uit je lichaam verwijdert en je organen en hersenen ondersteunt. Let op de kleur van je urine, als deze donkerder is dan normaal, moet je meer water drinken.

Stap 2: Goede voeding
Zorg ervoor dat je goede eiwitten, vetten en groenten en fruit aan elke maaltijd toevoegt. Dit voegt niet alleen extra water toe aan je dieet, maar ook essentiële vitaminen en mineralen. Door gezond te eten, verbeter je niet alleen de gezondheid van je huid, maar ook van je hele lichaam.

Stap 3: Suppletie LLV (LifeLong Vitality) is het beste supplement op de markt en kan je helpen om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. LLV bestaat uit drie verschillende supplementen:

  1. MicroPlex VMz – Dit is een voedingsstoffen formule van biologisch beschikbare vitaminen en mineralen die vaak tekortschieten in onze moderne voedingspatronen.
  2. xEO Mega – Dit is een mix van Omega-vetzuren en essentiële oliën om gewrichts-, cardiovasculaire- en hersengezondheid te ondersteunen en een gezonde immuunfunctie te bevorderen.

  3. Alpha CRS+ – Deze gepatenteerde formule combineert krachtige hoeveelheden van natuurlijke plantaardige extracten die gezonde cel functie ondersteunen met belangrijke metabolische factoren van celenergie.

Door deze drie eenvoudige stappen te volgen, kan je binnen een maand het verschil zien en voelen. Je zult niet alleen een stralende huid hebben, maar je hele lichaam

Laat een reactie achter

Winkelwagen