fbpx

Personal Training

Personal training aan huis

Heb je een fitness ruimte thuis, een ruimte vrij of een overkapping in de tuin waar je zou willen trainen? Maak dan gebruik van de luxe van thuis trainen met een ervaren personal trainer.

Het voordeel is dat je de deur niet uit hoeft om te sporten waardoor je tijd over houdt. Wel zo fijn met een volle agenda en ideaal nu we veelal thuis werken.
Een uurtje sporten en weer aan het werk was nog nooit zo makkelijk.

Met een personal trainer train je altijd op de juiste manier, blijf je gemotiveerd en sla je geen training meer over. Zo behaal je jouw doelstelling zeker.

Personal training buiten op locatie

Vind je het heerlijk om buiten te zijn? Zou je in je tuin, in een park of in de natuur te willen trainen? Ook dan kun je onder begeleiding van een personal trainer trainen. Ik heb ruim voldoende materiaal mee om gevarieerd en uitdagend te trainen.

Het voordeel van buiten sporten is dat je frisse, zuurstofrijke lucht hebt waardoor je beter kan presteren, je hoofd vrij kan maken en vol energie weer aan het werk kunt.

Personal Training in de sportschool

Wil je toch liever in een sportschool trainen? Dan kan dat natuurlijk ook! Je krijgt dan training bij Move247 in Apeldoorn. Dit is een sportschool met een prettige huiselijke sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Hiervoor is wel een abonnement nodig welke maandelijks opzegbaar is. Je zit dus nergens aan vast. Het voordeel is dat je naast de personal training sessies ook zelf kunt trainen. Wanneer je maar wilt en zo vaak je maar wilt.

Bij Move247 zijn de personal training sessies van 30 minuten mogelijk. Dit maakt het ook voordelig. Wil je daar meer over weten klik dan hier.

Start met personal training

Vraag vandaag nog jouw eerste training aan en dan gaan we samen starten.

Met ruim 20 jaar ervaring in de fitnessbranche, waarvan sinds 2006 als personal trainer aan huis, weet ik zeker dat ik jou ook kan helpen. Zonder hippe methodes of korte termijn oplossingen. Maar met een duidelijke aanpak om aan jouw doelen te werken.

Je kunt starten met één training per week. Zelfs met één training per week kan je vooruitgang boeken. 

Vraag hier een Personal Training sessie aan

Je kunt al starten met personal training op locatie vanaf € 85,- tot maximaal € 100,- per training. Afhankelijk van het aantal keer dat je gaat trainen en de reistijd en afstand die gereden moet worden.

Winkelwagen