fbpx

Sportvasten

Wat is sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen, effectieve 10-daagse trainingsmethode op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. 

Het resultaat?
Je haalt energie uit vet in plaats van suiker. Hierdoor krijg je meer energie, minder trek in zoetigheid en minder last van suikerdipjes.
Daarbovenop herstelt je sneller na het sporten, daalt je cholesterolgehalte en verbetert je conditie.
Gemiddeld vallen mannen 5 kg en vrouwen 3 kg af en neemt de buikomvang af met gemiddeld 3 tot 7 cm. Het is een duurzaam resultaat waarbij het vetpercentage is afgenomen. Het resultaat wordt nog beter bij het aanhouden van de keep the switch richtlijnen.

Kortom, je voelt je topfit en vitaal na een sportvasten kuur.

Wat je gaat doen

Je krijgt een uitgebreide intake en uitleg van jouw sportvasten kuur.
Dan start je onder begeleiding met 3 dagen voeding afbouwen. Gevolgd door 3 dagen sapvasten om daarna je voeding in 4 dagen weer op te bouwen met gezonde voeding voor optimaal herstel.
Je sport iedere dag 20 tot 30 minuten op 75% van je maximale prestatie.
Na de kuur krijg je uitgebreid uitleg over hoe je het resultaat kunt behouden.

Omdat het totaal maar 10 dagen zijn is het goed te doen en duurt het veel minder lang dan klassieke diëten. Het resultaat is ook nog eens 10x sneller.

Waarom sportvasten werkt

Sportvasten maakt gebruik van jouw oergenen. Deze worden geactiveerd door de combinatie van trainen en vasten. Sportvasten supplementen zijn hier een onmisbare sleutel in.

De wetenschap achter Sportvasten is recent bevestigd in het toonaangevende ‘International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism’.
Sportvasten wordt genoemd als de snelste effectieve methode voor gezond gewichtsverlies.

Toch liever meer informatie?
Vraag hier de Sportvasten brochure aan

Vraag dan hier een sportvasten brochure aan en lees waarom duizenden mensen jouw al voor gegaan zijn in hun weg naar een fitter lichaam en een gezond gewicht.

Winkelwagen